PRITLIČNI APARTMA OB MORJU ZA 2-4 OSEBE

Poglejte si podrobno notranjost apartmaja, okolico apartmaja in oddaljenost od plaže Punta! Med prostori ter med notranjostjo in zunanjostjo apartmaja se sprehodite s klikom na eno puščic, za 360 stopinjski pogled posameznega prostora pa kliknite z miško in podrsajte levo – desno.

Rezervacija apartmaja Piran Punta Beach

Za povpraševanje za rezervacijo apartmaja Piran Punta Beach izberite razpoložljiv termin v spodnjem koledarju (kliknite z miško le tiste dni, ko je predvideno, da v apartmaju prespite, dneva odhoda v koledarju ne označite) in izpolnite obrazec. Odgovorili vam bomo v kratkem času.

Apartma je možno rezervirati od 1.6. do vključno 30.9., izven tega termina apartma ni na voljo za rezervacijo.

Cenik najema apartmaja (za do 4 osebe):

  • od 01.06. do 30.06.: 105,00 € / dan
  • od 01.07. do 20.08.: 130,00 € / dan
  • od 21.08.: do 30.09.: 115,00 € / dan

V ceni ni vključeno končno čiščenje v znesku 30 EUR in znesek turistične takse, ki se obračunata dodatno.

Calendar is loading...
- Še prosto
13
- Rezervirano
13
- Nepotrjena rezervacija

Ime*:

Priimek*:

Naslov (ulica in hišna številka)*:

Poštna številka*:

Kraj*:

E-pošta*:

Število oseb*:

Mobilna številka*:

Komentar:

Apartma Piran Punta Beach

Klimatizirana nastanitev Piran Punta Beach stoji v tradicionalni kamniti hiši v Piranu, 30 m od morja in najbližje plaže na piranski Punti. Apartma se nahaja v pritličju in ima svoj lasten vhod. V poletnih mesecih je ta del Pirana zaprt za promet, zato lahko uživate na plažah in sprehajalnih poteh. Med 6.00 in 10.00 zjutraj se je možno tudi v poletnih mesecih pripeljati do vhoda apartmaja z avtom.

Apartma vključuje kuhinjo, TV z ravnim zaslonom in brezplačni internet, kopalnico s prho, veliko zakonsko posteljo in zofo, ki se raztegne v ležišče (145×200). Apartma je namenjen največ za  4 osebe. V ponudbo je vključena posteljnina, brisače, dva ležalnika in senčnik, ki si jih lahko postavite na najbljižnjem pomolu, 30m od apartmaja.

V bližini najdete potapljaški center, do številnih barov in restavracij pa se lahko sprehodite. Kavarna s kavo, sendviči in koktajli se nahaja v isti stavbi.

Naši gostje v komentarjih pravijo, da je to njihov najljubši predel destinacije Piran.

Dodaj odgovor